--> -->
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα
 
 
1997: ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
 
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1997 από τον Σωτήρη Φλωρόπουλο στην παραλιακή λεωφόρο στην Βούλα (Διεύθυνση: Λ.Καραμανλή 23 Βούλα)
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
Η επαγγελματική ευθύνη και εντιμότητα που χαρακτήρισε την παρουσία μας στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σε όλη τη διάρκεια της δραστηριοποίησης μας, ανέδειξε την έκθεση μας σε μία από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
Τα αυτοκίνητά μας επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια συνθέτουν ένα "στόλο" υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.
 
Η προσωπική επαφή και σχέση με τον πελάτη συνέβαλε στη διαμόρφωση ενός πολύ σημαντικού πελατολογίου, που έδωσε στην εμπορική μας δραστηριότητα δυναμική ανάπτυξης και εξέλιξης.
 
2011: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
 
Α) Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις
Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε στην ευχάριστη θέση από το τέλος του 2011 να στεγάζουμε πλέον τα αυτοκίνητά μας και να υποδεχόμαστε τους πελάτες μας και σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Γούναρη 229 στη Γλυφάδα.
 
Σε ένα στεγασμένο χώρο συνολικής έκτασης 1000 τ.μ. που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς φύλαξης και καλαίσθητης παρουσίασης των πάντα προσεκτικά επιλεγμένων αυτοκινήτων μας.
 
Β) Έναρξη Επαγγελματικής Δραστηριότητας στη Γερμανία
Προσαρμοζόμενοι δε και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις  μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς, επεκτείναμε από το 2011 την επαγγελματική μας δραστηριότητα στην ευρωπαϊκή αγορά και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ώστε να είμαστε σε θέση να αγοράζουμε μετρητοίς αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, που είναι δύσκολο να διατεθούν στην ελληνική αγορά, και να τα προωθούμε στο εξωτερικό προς πώληση.
 
Με έδρα την οδό Neufeldstr. 7 85232 Bergkirchen στο Μόναχο, προωθούμε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού για πώληση Χονδρική και λιανική στη γερμανική αγορά.

  

  
  
     
Αναζήτηση